Собствено Търсене

Правила на форум bg-draga.com

Правила на форум bg-draga.com

Мнениеот admin » Съб Сеп 08, 2012 6:46 pm

Форумът bg-draga.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

1.Не се допускат ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани! Форумът не е арена за скандали.

2. Забранява се всякаква скрита или явна недоговорена реклама. Това включва препратки към чужди сайтове с рекламна цел, както поставянето им като аватар или подпис, услуги, продукти, магазини и фирми.

3. Задължително е писането на кирилица. Изключения се допускат в особени случаи, като се уведоми Администратора за причините. В противен случай, постовете се изтриват без предупреждение.

4.Не се допуска неетично поведение в личните съобщения. Моля, за всяко подобно нарушение да се съобщава на Администратора.

5.Задължително ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни). Администрацията на форума не се задължава да заличава постове и теми по желание на авторите им, както и по желание на трети страни, ако прецени, че те не нарушават с нищо законите на държавата и правилата на форума.

6.Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

7.Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с администратора с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

8.Всякакви теми коментиращи публично действията на администрацията относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

9.Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профили, теми и постове по желание на собствениците/авторите им. Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията. Всякакви теми с подобни молби и съдържание ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

10.Всяко решение на Администратора е последно. Оспорване или отричане на Администраторско решение води до незабавно отстраняване от форума.

11.Комуникацията с мод екипа и администраторите може да се извършва единствено и само на ЛС (Лично съобщение).
Абсолютно е забранено обсъждането на модераторска работа, в който и да е от форумните раздели.
При възникване на конфликт между модератор и потребител той следва да се разреши на ЛС.
Последна инстанция за разрешаване на спорове са администраторите на форума.

12. Да не регистрира повече от един ник във форума. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Допуска се временно регистриране на втори ник в случаите на загуба на парола или други данни по регистрацията на основния ник.Изключение правят admin и GOLDENBOY /едно и също лице/ което прави възможно участието на админа като потребител във форума с цел равнопоставеност.

13. Не се допуска недобросъвестно поведение в други форуми спрямо нашия форум.Провинилите се потребители ще се смятат за врагове на форума и ще бъдат изгонени без предупреждение.

14.С участието си във форума bg-draga.com всеки потребител потвърждава съгласието си да спазва правилата на форума и подлежи на съответния контрол и наказания от администрацията на форума.

Смятам, че всеки един човек е достатъчно интелигентен, за да знае как можем най-добре да общуваме и да поддържаме едно чисто и спокойно място.
Ако на някой правилата му се струват невъзможни за спазване нека си намери друго поле за изява!
"Незадоволените желания са движеща сила на фантазирането; всяка въображаема измислица съдържа сбъдването на едно желание и разкрасява незадоволената действителност!"
admin
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
 
Мнения: 1901
Регистриран на: Вто Авг 10, 2010 1:56 am
Местоположение: МОНТАНА

Назад към ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

IT Новини
Гласувайте за BG-DRAGA в БГ чарт
Уеб директория
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове