Не спорим, след като и двамата сме съгласни, че не сте си конкуренция.
Мир да е. Ще гледам почти да не пиша тук.
slitak написа:Добре дошъл в отбора на "тънко предящите"![]()
Имаш право да пишеш но нямаш право да не си съгласен с АДМИНА
КАЯ написа:Не е въпроса в това как "предем" Когато сметна, че нещо не е така го казвам. Ако ме убедят, че не съм прав си признавам и се променям. Ако обидя някого се извинявам. Не ми пречи да го правя нито гордост, его или каквото и да е. Ти поне си свидетел, че е така. И срещу Репата съм рипал и съм се извинявал на колега, след като не съм бил прав. И в неговия и в нашия форум.
КАЯ написа:Да съм казал нещо различно от това че по много неща си приличате? Включително и по триенето. Казах, че мен не ме е трил и това е истина. Виж ти си го правил.
И в нашия , както и от колегите от другите форуми, ще бъде изтрита реклама. Специално ние не водим война срещу никого, дори и към колегите които се отделиха и си направиха форум по техни виждания. Просто няма какво да делим с никого. Всички сме колеги по хоби.
Виж/примерно/ ако на въпрос кой с какво работи се появи името Голден бой, не ще бъде изтрито, щото не е реклама, но ако ти или някой друг почне упорито да ни убеждава колко това изделие е върха и другите са отживелица, то да ще бъде изтрито като прикрита реклама.
admin написа:P.S. Всъщност не разбрах кои сте вие. От някой форум ли сте?
КАЯ написа:admin написа:P.S. Всъщност не разбрах кои сте вие. От някой форум ли сте?
Не вярвам да не знаеш в кой форум съм модератор.
Ударите под кръста не са приятни, нито тук, нито при него. Т.е. и за двама ви. Нали това повтарям "Не го правете" Така увличате и поддръжниците ви да го правят. Справка съседната тема.
Ти наричаш улеите му "улуци", той твоите легени "копанки за прасета", ако не се лъжа. И така се надпреварвате да си оплювате изделията, та чак минавате на лични качества.
А ми е болно да гледам това разделение.
П.п. В нито един от петте златарски форума, в нито един пост, не съм те обиждал, или написал нещо лошо за твоите изделия. Така, че не намирам за уместно ироничното мнение което цитирах.
Назад към Общи приказки за нещата от живота и за всичко което се сетите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта