koko bg написа:javasho написа:Честит 3-ти март на всички от форума.Току що се регистрирах,макар че отдавна чета форума.Чудех се дали да се регистрирам
защото съм много назад с материала,но най-после реших,че е време и аз да се приобщя към гилдията.Скоро трябва да направя 56
та си мислех дали не съм попрехвърлил възрастта,но както виждам има доста на моята и около моята възраст.Привет на всички и
приятно изкарване на празника.
Честит Празник на всички.
Много добре си решил да се регистрираш, това е твоето място. Тук много неща можеш да научиш, бъди сигурен.
А това за възраста да не съм те чул повече. Младежи да ми говорят за попрехвърлили възраста, бива ли така.
Добре си дошъл.
А-беее,напъвам се още като младеж,ама напъните нещо се разредиха.Сутрин,обед, па чааа-к вечер.Шегувам се.Кой колкото
може.А относно форума,знам,че при вас ми е мястото.От почти година го чета и мислех,че ще ми мине,но явно нещата задълбават
в друга посока.От четри години живея на село,и при всичкият наличен селскостопански инвентар,щом тръгнах да си търся по-здрава
лопата значи нещата вече са необратими.
P.S. Един въпрос към всички: Защо при моите постове в горния десен ъгъл надписът ПРОМЕНИ не се скрива?
Къде бъркам?
Благодаря на всички.