niki 67 написа: към Ели, ако може за мен парола моля.
На лични

niki 67 написа: към Ели, ако може за мен парола моля.
Ouzoman написа:
.. админите да се самосезират и да ти дадат достъп : ).
xorans написа:пак запалихте гуменкитеу тая така наречена секция хората са си качили снимки и оставили телефони които да не се подметат из нета.за некои разбираемо за други не!?
Ouzoman написа:
Един вид, админите да се самосезират и да ти дадат достъп : ).
ot4eto написа:ООО здравей народе!!!! Нещо от няколко дни не мога да вляза в заключената секция. Нещо много бързо ме изхвърлихте, а !!!
keymaker написа:За съжаление нямам необходимите 50 мнения ,но се познавам с колегата "naik",от една създадена от него тема става ясно ,че съм взел участие в дарителската акция за дома за деца св.Иван Рилски чудотворец , Ники ме е запознавал и с хора от форума ,за съжаление никовете им са ми неизвестни.Та ако има начин да се сдобия с парола ще съм благодарен ,ако ли пък не ще зачакам да набера необходимите мнения или спам, както дойде и тогава пак ще кандидатствам.
naik написа:keymaker написа:За съжаление нямам необходимите 50 мнения ,но се познавам с колегата "naik",от една създадена от него тема става ясно ,че съм взел участие в дарителската акция за дома за деца св.Иван Рилски чудотворец , Ники ме е запознавал и с хора от форума ,за съжаление никовете им са ми неизвестни.Та ако има начин да се сдобия с парола ще съм благодарен ,ако ли пък не ще зачакам да набера необходимите мнения или спам, както дойде и тогава пак ще кандидатствам.
парола само ако обещае че ще ми до завари драгата.
Назад към Неактивните теми в архив
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта