Собствено Търсене

За БАТСЗМ.

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ТЪРСАЧИТЕ НА ЗЛАТО И МЕТЕОРИТИ.

За БАТСЗМ.

Мнениеот admin » Съб Фев 01, 2014 9:28 pm

Отварям темата за да предложа на вниманието на потребителите информация за Асоциацията, нейните цели перспективи. Ще отворя и други теми с надеждата за конструктивен диалог и дебат по същноста, целите и задачите които предстоят за решаване и реализация от нея.Ето за начало:

Българска Асоциация на Търсачите на Самородно Злато и Метеорити /БАТСЗМ/ е Сдружение с нестопанска цел, регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел от Софийски Градски Съд – ФО с решение № 01/16.10.2012г. по дело № 654/2012Както се разбира от самото име, това е сдружение на свободните хората с хоби промиване на самородно злато и търсене на метеорити и всеки е добре дошъл да сподели, пита, коментира всичко свързано с любимото ни хоби.БАТСЗМ е учредено в София на 17.09.2012г. от група ентусиасти с общо хоби промиване на самородно злато и търсене на метеорити. Общото между двете занимания, е хилядолетния копнеж на човека към откриването, златото и познаниетои изучаването на неизвестното. Пориви, които са основния двигател на цивилизацията.Учредяването на БАТСЗМ беше предшествано и последвано от спотанните национални сборове на колеги от цяла България на р.Арда /10.07.2012/и Странджа /22.09.2012/В устава на Сдружението БАТСЗМ е записано:“…Сдружението има за цел да:-популяризира хобито търсене на самородно злато и издирване на метеорити като хоби и развлечение на любителска основа;-даде и популяризира сред гражданското общество ясно, точно и недвусмислено определение на понятието „търсене на самородно злато и метеорити като хоби” във всичките му форми и всяко нещо за него да бъде представено в истинския му вид и познанието за него да стане достъпно за всеки човек по най-подходящия за негоначин;-стимулира гражданското общество към реални действия в съответствие със законодателството на Р България;-създаде самочувствие и съзнание у българския гражданин, че е част от законово и демократично гражданско общество, което отстоява правата си и съответно изпълнява задълженията си;-развива и утвърждава духовните ценности, гражданското общество, образованието, науката и културата и здравословния начин на живот;-защитава човешките права ….
"Незадоволените желания са движеща сила на фантазирането; всяка въображаема измислица съдържа сбъдването на едно желание и разкрасява незадоволената действителност!"
admin
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
 
Мнения: 1901
Регистриран на: Вто Авг 10, 2010 1:56 am
Местоположение: МОНТАНА

Назад към БАТСЗМ -настояще и перспективи.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

IT Новини
Гласувайте за BG-DRAGA в БГ чарт
Уеб директория
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове