Собствено Търсене

Най - добрата драга шита на шевна машина.

Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот ivanotsofia » Вто Окт 15, 2013 5:54 am

Колеги, аз съм теоретик. Смятам, че всичко може да бъде подобрено на теория, а дали това ще е в синхрон с практиката вече е въпрос на експерименти.
Например в АЕЦ и в ренгеновите кабинети всички имат индивидуални дозометри, които измерват количеството погълната радиация. Те са като писалка с алуминиев корпус като цилиндър и от двете основи има по една леща. Като ги погледнеш на светлината и вътре се вижда един диск, който се върти и показва микроренгените.
Интересното е, че диска се върти само когато газа, който е от благородната група му падне налягането.
Де факто, дискът се върти от падането на налягането. Налягането пада от йонизиращата радиация.
Питах трима доценти и няколко асистенти как така може йонизираща радиация да намали налягането на благороден газ и никой не знаеше.
Според мене това е заради постоянното избиване на електрони, които просто се изпаряват после.
Ако това се обърне обратно тогава може да се прави злато, така както сега се правят диаманти, които даже имат един път и половина тежестта на естествените.
Не е много трудно да се уплътни материята.
По отношение на драгата на нашите мечти, това ще да е нещо като това.
Значи желязото и ламарината са излишни. Просто взимате дълга ивица подходяща материя за мъх и от нея ушивате дълъг десетина метра крачол или ръкав, абе да е тръба. После вътре му слагате спираловидно зашит гайтан или въже.
Естествено тръбата е обърната с мъха навътре и там е и въжето зашито спираловидно.
Отвора зависи от дебита на реката и от наклона й, както и от решетката, която слагате на входа, както и от диаметъра на тръбата от гума или изтривалка.
За да я изперете в кофата и да промиете после златото в тигана просто я обръщате, както се обръщат крачоли или ръкави.
За по - добро и бързо обръщане препоръчвам един друг сезал зашит за единия край и вкаран вътре. Просто го дърпате и ръкава се обръща.
По този начин нямате нужда от кола да отидете да промивате, просто взимате една кофа оставена до някой контейнер и слагате вътре ръкава и на влака.
Ако ръкава е достатъчно дълъг и задържа и микронното злато, тогава го отделете в къщи от магнетита като го насипете в една дълга прозрачна пластмасова тръбичка от задната чистачка на някоя кола. После сипвате вода и фин материал и златото го режете с ножица като слой. Демек, вместо да го изхвърляте или да го разтваряте с химия просто слагате финия материал във вертикален слой и го режете докъдето ви кефи. Кеф ти магнетит, кеф ти злато, кеф ти друго.
Правенето на злато или увеличаването на масата му също е просто.
Ето как става като се използва ефира като носител и съхранител на инфото. Той е като канавацата за платовете, а атомите идват и си заемат съответните места в решетката му.
Крачола, забравих да ви кажа има саморегулация на скоростта и на налягането. Просто ако се задръсти с пясък налягането се повишава само и се отпушва, а после пак и заедно с това и скоростта на потока, тоест просто го хвърляш на дъното на реката и блъскаш с лопатата като идиот.
Спирално завития иширит или въже вътре е за още по добро въртене на материала.
Аз нали съм относително беден и като ги гледам тези машини, които са като бетонобъркачки как го въртят материала и ми призлява за горивото.
ivanotsofia
НАЧИНАЕЩ
НАЧИНАЕЩ
 
Мнения: 8
Регистриран на: Нед Сеп 22, 2013 3:52 pm

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот bplazarov » Вто Окт 15, 2013 6:37 am

Защо не се опиташ да направиш някакъв съвсем елементарен чертеж с обяснение към него ,след като е толкова просто и елементарно?
bplazarov
ЛЮБИТЕЛ
ЛЮБИТЕЛ
 
Мнения: 62
Регистриран на: Сря Апр 11, 2012 4:45 pm
Местоположение: Ботевград

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот lazar68 » Вто Окт 15, 2013 10:23 am

Ванка , 222
Не издържах, защото теорията и идеите са хубаво нещо , обаче практиката ... 12ytw5
1. " Топлата вода " за това ,което предлагаш отдавна е измислена !
1661.jpg
(126.22 KiB) 1615 пъти

2. Каква като размер стелка ,ще ти е необходима , за да сътвориш и то на шевна машина ( опитай да зашиеш дебела гума на шевна машина) този "ръкав".
3.Колко струва подобна стелка ???( миньорски мъх) -нали искаш да е по-евтино !
4.Ако гумата е мека , как мислиш ,че ще работи в реката без да се сплеска ??? А ако е твърда ,изобщо няма да оформиш "ръкава"
Идеята за обръщането на "ръкава" със сезал изобщо няма да коментирам !
Все пак опитай да създадеш този "ръкав" и сподели резултатите y7y7y7 !
Пожелавам ти успех и чакам снимки !
Sol lucet omnibus
" Златото е там , където го намериш "
Аватар
lazar68
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
 
Мнения: 1479
Регистриран на: Пон Дек 12, 2011 12:38 pm
Местоположение: София

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот toney87 » Вто Окт 15, 2013 11:59 am

абе то и пътуването във времето е измислено (на теория)ама няма пътници y2y2y2 y2y2y2 y2y2y2 y2y2y2 y2y2y2
Аватар
toney87
НАЧИНАЕЩ
НАЧИНАЕЩ
 
Мнения: 42
Регистриран на: Нед Сеп 01, 2013 6:43 pm
Местоположение: Баня

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот ivanotsofia » Вто Окт 15, 2013 4:35 pm

Колеги, аз просто набързо ви описах идеалната "драга" за нашите условия.
Това не е драга в класическия смисъл на думата. По - скоро е като онези маркучи дето са от плик прозрачен и се навиват на роло точно като скоч или тиксо. Когато водата в нивата потече надолу и малко се издуват, но никога не стават напълно кръгли. Просто не са направени с ребра или за налягане. Точно все едно са крачоли на дънки.
А по отношение на материята аз съм последния човек, който знае какво трябва като пари или профил. Знаете, че златното руно е било една обикновена овча кожа във водата на подходящ наклон и дай с лопатата. После са изтръсквали златната кожа.
Не ви говоря за гума, която ще стои права, а за нещо погъвкава, но в никакъв случай за залените тръби от снимката. Зелените тръби не могат да си намалят обема и освен това са не стават плоски като стъпят на дъното, а крачолите от дънки с вода течаща в тях и не много едър материал на практика са легнали на дъното на реката и са плоски отдолу.
Трептенето на водата от вълните е като една допълнителна помощ, като едно тръскане, което е безплатно.
Изобщо като ви гледам сбирките, вярно става шоу и е приятно сред съмишленици, но някак си не се съобразявате с конкретните данни на реката, страната ни, защото тук златото явно е доста старо и затова дребно, също хабите гориво и машини. Така само от промиване няма как да се издържате. Трябва всичко да работи за вас и да е безплатно, а да го върши природата, демек реката.
Освен това, търсенето на злато е де факто постоянно увеличаване на шансовете си да го намериш. Демек повече материал, повече шанс. А как да промиеш повече материал евтино, без гориво, машини, концесии.
Ами, като си организираш така системата, че всичко да го прави реката. То ако можеше и тя да блъска с лопатата, а ти само да слагаш и махаш или направо да ти го праща златото в джоба.
А по отношение на правенето на злато от малко количество, това е сравнително лесно, просто никой не изучава информацията в днешно време, а света се състои от енергия, материя и информация.
ivanotsofia
НАЧИНАЕЩ
НАЧИНАЕЩ
 
Мнения: 8
Регистриран на: Нед Сеп 22, 2013 3:52 pm

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот Ouzoman » Вто Окт 15, 2013 9:18 pm

ivanotsofia написа:Колеги, аз съм теоретик...


Евалата за ентусиазма r54wt43
Ама в нашето хоби сме повечето практици...
Рядко чета толкова дълги постове докрай, сега го направих.

Поне са сравнително грамотно написани. Има леко объркване с наляганията и скоростта на ефира, според мен.
Би ли се представил - образование, професия, снимка ако не е нахално.
Аватар
Ouzoman
ЕКСПЕРТ-ПРОМИВАНЕ НА ЗЛАТО
ЕКСПЕРТ-ПРОМИВАНЕ НА ЗЛАТО
 
Мнения: 1070
Регистриран на: Нед Авг 28, 2011 11:19 pm
Местоположение: София

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот saaandooo » Вто Окт 15, 2013 11:10 pm

Извинявай ,не разбрах какво е общото между горната планина от буквички и ръчния добив на злато!!! 67ъе^&
и не Бог,а ние да пазим България!
Аватар
saaandooo
ЗНАЕЩ
ЗНАЕЩ
 
Мнения: 309
Регистриран на: Чет Апр 26, 2012 5:57 am
Местоположение: София

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот GOLDENBOY13 » Сря Окт 16, 2013 7:45 am

Без лоша умисъл ми се иска да кажа, че като го прочетох това писание усетих някакво раздвоение , не в медицинския синдромен смисъл а в неграмотността по отношение на намирането и сепарирането на самородно речно злато. Отначало си помислих че това с чувала и крачолите е някаква шега, но после си спомних едно от предаванията на Х-фактор, когато някакъв излезе и почна да пее много фалшиво ама така нахакано, че като спря Любо го попита...Абе ти нормален ли си? y2y2y2 . Нищо лично към автора на поста, но според мен е объркал заглавието на темата си. Може би е трябвало да бъде Х-фактор y8y8y8 .
P.S. Узоман е прав, да иска да знае какво е учил човека, защото ми се струва че си спомням една песен в която се казваше....Не се получи, защото учих y4y4y4 . Айде чуйте я... http://www.youtube.com/watch?v=SblOwIsA5Pc
Какъвто човека, такава и речта му.
Аватар
GOLDENBOY13
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
 
Мнения: 517
Регистриран на: Сря Юни 20, 2012 6:23 am

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот lazar68 » Сря Окт 16, 2013 9:24 am

Колега ivanotsofia ,
Темата е в раздел " Направи си сам пособия за промиване на самородно ЗЛАТО " , а не в раздел алхимия или торсионни полета y6y6y6 !
Не изключвам по никакъв начин тяхното съществуване , както и това на "праната" или "чи" енергията , НО има раздел " За всичко ,което се сетите " .
Така че всичко ,което е извън конкретната тема " Най-добрата драга шита на шевна машина " ще бъде изтрито ! Моля да съблюдавате правилата на форума .
Още веднъж - засегнатата тема за торсионните полета е достатъчно интересна за мнозина тук , но в съответния раздел ! y7y7y7
Sol lucet omnibus
" Златото е там , където го намериш "
Аватар
lazar68
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
 
Мнения: 1479
Регистриран на: Пон Дек 12, 2011 12:38 pm
Местоположение: София

Re: Най - добрата драга шита на шевна машина.

Мнениеот GOLDENBOY13 » Сря Окт 16, 2013 3:46 pm

От заглавието на темата си помислих , че ще науча нещо ново или най малко за най-добрата драга шита на шевна машина някога. После както казват се озовах в трета глуха или проста загуба на време.
Какъвто човека, такава и речта му.
Аватар
GOLDENBOY13
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
МАЙСТОР-ТЪРСАЧ
 
Мнения: 517
Регистриран на: Сря Юни 20, 2012 6:23 am

Следваща

Назад към За всичко което се сетите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

IT Новини
Гласувайте за BG-DRAGA в БГ чарт
Уеб директория
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове