yavor_penev написа:http://dox.bg/files/dw?a=191fa0bcb2
Венци- прилагам ти линк със информация за гъба Кладница.
Отпускат се субсидии и със по- финансово натоварен план ...и по икономично изпълнение не ти е нужен личен капитал. По този план работя азв моментаза една ферма на площ 3 декара. Имай едно на ум че е необходимо разширение след първата 1 година примерно първо е на 2 декара после да стане на 4. Поинтересувай се. Кладницата е застрашен вид и има пазар за нея. има и 2 щама зимен и летен- процеса е непрекъснат. Ако се заинтересуваш ще ти дам още информация и за документите и за фирма за откриване. Каквото и да си решил- Успех.. не оставяй земята да пустее а я впрегни да ти носи дивиденти

Здравей явор_penev от скоро съм във форума,в момента не съм в страната но скоро ще се прибера,може би за постоянно.Занимавал съм се с изкопуване на гъби,боровинки,
охлюви и какво ли не.сега съм шофйор.Интересува ме би ли могъл да ми дадеш малко повече инфо.За това какви документи ми трябват и дали има възрастова граница за
участие по програма,аз съм на 35г.имам земя в Кюстендил и осоговския балкан.И ако може малко инфо за началния капитал,колкото до пазара не съм много сигурен,защото
преди 1 година ми предлагаха култивирана кладница на много ниски цени, някаде в Извор беше,мисля не съм сигурен.
п.п.РАЗБИРА СЕ АКО МОЖЕ ИНФОРМАЦИЯ МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН