Както се казва в една тибетска мисъл..."Който е изминал по-голямата част от пътя..той носи по-голямата отговорност", та така и аз вече съм почти на 53 години и като се замисля колко "поразии" съм направил

Повеяето колеги смятат че форума е специализиран и всичко трябва да е свързано със злато, сребро, диаманти,метеорити и т.н. Да така е, но аз като човек с музикално образование който 24 години е свирил от които 12 е бил в шоубизнеса и на сцената, смятам да пречупя онова строго възпитателно и образователно виждане по казуса и да му придам по-забавен вид, защото смятам че ако не се смеем, веселим и не гледаме от веселата страна на нещата ние просто като едно време в Клондайк ще излизаме за злато 3-ма а ще се връщаме двама

Ще отворя нов подфорум който ще се казва "Бар Наздраве" . Това ще представлява място което ще отваря мисля за сега след 20.00 часа. В него всеки може да влезе, да "пийне по едно", да бърбори , дискутира и да спори с тези с които е на маса. Дори ако се прекали с "алкохола" може да има счупени бутилки, маси и столове. Масите ще са четворка, така че ако някой реши да досажда на съседната маса може и до бой да се стигне.Това ще е мястото за по-емоционалните и любителите на по-остри реплики. А...забравих и клюкарите

Ще отворя нов подфорум който ще се казва "Играта на Форума". Това ще представлява онлайн игра, която ще се играе в определен ден всяка седмица.Победителите от седмичните кръгове ще имат малък финал на края на месеца. А на края на годината победителите от месечните кръгове ще се борят на "Големия финал". Победителите от всички състезания ще получават награди.А на големия финал наградата ще е наистина голяма.Така смятам че интелекта, общата култура и знанията ще отличат тези които ги притежават.В момента с модераторите обсъждаме правилата и много скоро ще започнем.
Ще отворя нов подфорум който ще се казва "Всичко е митове и легенди". В него всеки който се интересува от заровени съкровища, митове, случки, легенди, битки, тайни места, обречени иманета , древни племена и древни астронавти ще може да дискутира и да защити своя теза или да разкаже случка а и да поспори за истината, която ще е някъде в миналото.
Имам и още няколко идеи, но са още зелени и ще трябва време.Моля някой ако има предложения и мнения по изложените от мен идеи нека ми пише на лични. Надявам се на още малко време за да изпипам нещата както трябва. Но за това ми е нужна и вашата подкрепа а най-вече позитивното отношение към мен което е основен стимул. Убеден съм че вашия интелект и знания без които този форум няма да е същия ще са фактора за високото му ниво или с две думи отиваме 3-ма да дирим злато а се връщаме много повече.Просто сме се намерили!