pscorpions написа:НЕЩО НОВО ЗА ПРОМИВАНЕ НА ЗЛАТО
pscorpions написа:След като не е ново за тебе, обясни го ти. А като си чел дискусията в други форуми си видял и клипа. Мисля, че няма лошо в това да се покаже различен уред. Така мисля аз, а другите не зная.
goturbas написа:Админе, какво стана с центробежния сепаратор, преносимия?
Замря ли проекта, или прекалено скъп идва за избушени златотърсачи као НасЪ?
admin написа:pscorpions написа:След като не е ново за тебе, обясни го ти. А като си чел дискусията в други форуми си видял и клипа. Мисля, че няма лошо в това да се покаже различен уред. Така мисля аз, а другите не зная.
Темата е твоя и редно е ти да обясниш и да изложиш своите мотиви. Аз моите ги казах. Нищо ново. Просто един малък улей за концентриране.
pscorpions написа:admin написа:pscorpions написа:След като не е ново за тебе, обясни го ти. А като си чел дискусията в други форуми си видял и клипа. Мисля, че няма лошо в това да се покаже различен уред. Така мисля аз, а другите не зная.
Темата е твоя и редно е ти да обясниш и да изложиш своите мотиви. Аз моите ги казах. Нищо ново. Просто един малък улей за концентриране.
Ако не е ново за мен, заглавието на темата ще е друго. Ти казваш, че не е ново, за това ти искам мнението. Аз ако имам впечатления, ще ги напиша.
Назад към Иновативни методи за промиване.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта